Proiect de monitorizare a radiodifuzorilor naţionali: metode şi tehnici

Lun ,August 23, 2010 - 13:34

Conform Planului de activităţi planificate pe Componenţa Media a Programului de susţinere a Democraţiei în Republica Moldova CCA în parteneriat cu Consiliul Europei, a elaborat Proiectul de monitorizare a radiodifuzorilor naţionali: metode şi tehnici.

CCA solicită expunerea de sugestii şi opinii vis-a-vis de Proiectul dat de la toţi cei interesaţi: societatea civilă, radiodifuzori, jurnalişti etc.

Comunicate de presă

  • Mie ,Iulie 18, 2018 - 13:47

    Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit vineri, 13 iulie 2018, în 2 ședințe publice.

  • Lun ,Iulie 16, 2018 - 11:51

    Ca urmare a sesizărilor parvenite cu privire la semnele de concurență neloială pe piața distribuirii serviciilor de programe pe teritoriul Republici Moldova, Vă reamintim și totodată venim cu precizarea că retransmisia serviciilor de programe prin orice mijloace tehnice, inclusiv prin rețeaua internet, cade sub incidența Codului audiovizualului și, prin urmare, constituie obiect de sesizare pentru Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

  • Joi ,Iunie 21, 2018 - 19:26

    În perioada 10-14 iunie curent, dl Dragoș Vicol, Președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului Republicii Moldova, și dl Artur Cozma, Membrul Consiliului Coordonator al Audiovizualului, au efectuat o vizită de lucru în Statul Israel. Programul vizitei a cuprins întruniri ale delegației moldave cu conducerea și membrii celor două autorități din Statul Israel, responsabile de audiovizualul israelian.