Apel al Consiliului Coordonator al Audiovizualului către formaţiunile politice implicate în campania electorală

Joi ,Martie 26, 2009 - 13:39

În ultimul timp, au fost atestate cazuri de agresare a jurnaliştilor, unii dintre ei fiind chiar ameninţaţi cu răfuiala fizică.
Consiliul Coordonator al Audiovizualului îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu aceste acţiuni şi reaminteşte tuturor concurenţilor electorali că presa trebuie să beneficieze de acces deschis şi nelimitat la toate evenimentele.
Consiliul Coordonator al Audiovizualului, în calitatea sa de reprezentant şi garant al interesului public în domeniul audiovizualului şi autoritate responsabilă inclusiv pentru protecţia jurnaliştilor, apelează la toate formaţiunile politice, implicate în campania electorală să nu admită şi să prevină acţiunile de natură să-i supună pe jurnalişti unor presiuni sau ameninţări care să împiedice libera exercitare a profesiei lor.

 

24 martie 2009

Comunicate de presă

 • Vin ,August 03, 2018 - 16:37

  În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009, Consiliul Coordonator al Audiovizualului anunţă concurs pentru ocuparea următoarelor funcţii publice vacante:

  Specialist, Direcţia monitorizare radio

  Specialist,  Direcţia monitorizare TV

  Specialist superior, Direcţia monitorizare TV

 • Mie ,August 01, 2018 - 16:25

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 01 august 2018, în ședință publică. 

 • Mar ,Iulie 24, 2018 - 13:46

  La data de 17 iulie curent, Cristina Duca, Membră a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, a participat la lucrările celui de-al patrulea subcomitet al Comisiei Europene: Știință și tehnologii, societate informațională, politici în domeniul audiovizualului, educație, instruire și tineret, cultură, sport și educație fizică, care a avut loc la Bruxelles.