Serviciul de presă

 • 18 August

  În cadrul ședinței publice de astăzi, 18 august 2017, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a examinat și a luat act de demersul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care conține Nota verbală a Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova „privind prevenirea și neadmiterea difuzării pe teritoriul Republicii Moldova a filmului de propagandă „Crimeea”, care justifică și „legalizează” ocuparea teritoriilor ucrainene de către Federația Rusă”.

 • 18 August

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 18 august 2017, în ședință publică.

 • 4 August

  În temeiul art. 56 alin. 3 lit. a) din Codul Audiovizualului, la şedinţa publică a CCA din 21 iulie 2017, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a anunţat, prin Decizia 16/108 (publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova Nr. 277-288), Concursul pentru suplinirea unei funcţii vacante de membru al Consiliului de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova” pentru candidaţii care îndeplinesc condiţiile art. 57 din Codul Audiovizualului.

 • 21 Iulie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 21 iulie 2017, într-o nouă ședință publică. 

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a aprobat modelul Condițiilor la licența de emisie. Intenția de modificare a Condițiilor la licența de emisie derivă din noile modificări la Codul audiovizualului, dar și din necesitatea de a armoniza și a crea o claritate pentru radiodifuzori la eliberarea licenței de emisie.

 • 21 Iulie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 21 iulie 2017, în ședință publică. 

 • 18 Iulie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului organizează dezbateri publice la Proiectul de Decizie Cu privire la accesul persoanelor cu deficiențe de auz și văz la serviciile de programe și abrogarea Deciziei CCA nr. 21 din 26 februarie 2008

 • 4 Iulie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 4 iulie 2017, într-o nouă ședință publică.

 • 4 Iulie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 4 iulie 2017, în ședință publică.

 • 13 Iunie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului s-a întrunit astăzi, 13 iunie 2017, în ședință publică.

  Autoritatea de reglementare în domeniul comunicării audiovizuale a examinat demersul „ANALITICMEDIA-GRUP” SA, care a solicitat reperfectarea licenței de emisie eliberată pentru postul de televiziune „TV 7”, prin schimbarea denumirii postului TV. Astfel, TV 7 va fi TV8.

 • 12 Iunie

  Consiliul Coordonator al Audiovizualului dezminte informațiile apărute în presă precum că, în cadrul ședinței publice a Consiliului din 08.06.2017, ar fi „recomandat” posturilor de televiziune autohtone să nu admită în emisie filmul „Moldova – tărâmul ilegalităților” (CCA-ul controlat de Plahotniuc a interzis difuzarea documentarului despre crimele procurorilor).